Bra för hälsan att bada i pool

Ta hand om din hälsa och motverka stress och dålig kondition. En pool är den rätta investeringen om du vill ha långsiktigt resultat. Simning är bra för muskler och leder utan att slita ut dem, det främjar flåset och är en skön avslappning.

Med en pool från Pahlen får du din hälsa paketerad till ett rimligt pris. Även om du väljer att inte skaffa en stor pool kan du få ett rejält motstånd med till exempel jet stream och andra funktioner. Välj en modell som är avsedd för träning eller en modell avsedd för massage. För barnen finns vattenfall och andra mysiga finesser.

Flexibla pooler

Se till att köpa en pool som du verkligen kan använda till allt. Träning, avslappning och rekreation. Kanske har du en mindre trädgård där en större pool inte får plats, då är det viktigt att inte glömma bort smarta funktioner. Som redan nämnt har Pahlen en rad häftiga pooler även för den mindre trädgården eller terrassen.

Källan till välmående

Oavsett om det gäller en vanlig swimmingpool eller ett spabad är en pool en källa till välmående. Här kan du krypa ner med ett glas champagne, låta massagestrålarna knåda din onda rygg eller simma ikapp strömmarna för att öka muskelstyrkan i kroppen.

Detta resulterar även i andra saker:

  • Bättre sömn
  • Lägre blodtryck
  • Bättre koncentrationsförmåga

En person som upplever en del smärta i kroppen gynnas ordentligt av en pool. Vattnet mjukar upp muskler och leder avsevärt och gör att du kan träna hårt utan att få ont eller belasta ännu mer på det som redan är ömt och skadat. Att simma i en pool är också en förträfflig rehab om du lider av en skada sedan tidigare som inte riktigt vill läka. De flesta läkare rekommenderar då simning för att komma tillbaka till idrotten igen.

En pool kostar ett visst underhåll varje år, det går inte att komma ifrån. Men dagens pooler blir alltmer lågenergikrävande och billigare i drift. Därför ska du inte tveka en sekund om du vill ha gymmet hemma istället för att ta dig till simhallar var och varannan dag.