Fixa looken med fillers

Varför är det så sjukt snyggt med större läppar? Kanske för att läppstiftet blir synligare, det blir tydligare linjer och det lyfter upp hela ansiktet. En riktigt bra fillerinjektion skapar verkligen nya drag i ansiktet som, trots att det är i läpparna, gör att man ser både piggare och mer exklusiv ut. Jag peppar helt klart på fillers.

Om du ska göra en skönhetsbehandling ska du välja någon klinik som är seriös i branschen, till exempel https://narvaderma.se/. De har lång och bred erfarenhet och är specialister på hudföryngring. Ett självklart val för många. Det finns olika typer av skönhetsbehandlingar men de mesta handlar alltså om att med små injektioner eller ingrepp rätta till en rynka, påsar under ögonen eller förstora läpparna. Men det finns alltså andra behandlar också, och du kan själv gå in på deras sajt och läsa närmre vad de olika behandlingarna innebär mer konkret.

Skönhetsbehandlingar för glamour

En del av oss gillar förändringar för att vi ska känna oss riktigt uppiffade och snygga. För en del offentliga personer är det här något man ibland skyltar med och ibland inte. Där har man ju problemet att man har en del följare som skapar stormar och spekulationer om man inte går ut och är helt rak… Därför är Bianca Ingrossos hantering av sin ”fillerfadäs” i medierna så klockren!

Här kan du se hur hon offentliggör sina behandlingar för att ta kontrollen över sin kropp. Ibland verkar följarna tro att det är de som bestämmer över vad hon ska och inte ska göra, men hon är stark och står igenom det på ett bra sätt! Fillers under ögonen och andra behandlingar är inte längre ovanligt, och det är faktiskt bara en själv som bestämmer. Här uttalar sig Bianca i Expressen om det. Här talar hon även ut om sina fillers i läpparna.