Så lyfter du din inre och yttre skönhet

När kroppen mår bra syns det. Om det är tvärtom syns det också. Du kan få glåmig hy, finnar och stripigt hår om kroppen inte får det den behöver.

Att skönheten kommer inifrån stämmer väldigt bra. När kroppen får den näring som behövs märks det. Idag är det tyvärr många som inte får i sig tillräckligt med vitaminer och mineraler och det kan sätta sina spår. Om du vill säkerställa att kroppen får det den behöver är kosttillskott ett bra alternativ. Med kosttillskott kan du få fylligare hår, bättre hy och se allmänt piggare ut. Gå in på vitaepro.se om du vill ha ett förstklassigt kosttillskott.

Fördelarna med Vitaepro är många. Kosttillskottet bidrar till ett bättre immunsystem, högre energinivå, starkare muskler och hjälper till att skydda cellerna. Vitaepro är även perfekt för dig som lever ett aktivt liv.

“Det är också kollagen som gör att huden håller sig spänstig och slät.” Läs mer här om hur du kan föryngra huden.

Mat och kosttillskott ger fin hy och starkt hår

Kosttillskott är som sagt ett tillskott till din vanliga kost. Med rätt mat och rätt kosttillskott kan du hjälpa till att bromsa åldrandet av huden. Det finns många bra saker som du kan äta för att få en finare hy. Bland annat är mörk choklad, grapefrukt, edamebönor, nötter, grönt te, grönkål, fisk och gurka livsmedel som bidrar till en mer fräsch och välmående hy. Om du vill satsa på ett friskare och starkare hår kan du äta lite mer sötpotatis, ägg, blåbär, spenat och grekisk yoghurt. C-vitamin, kollagen, D-vitamin, vitamin A och retinol är några tillskott som kan bidra till din skönhet.