Så får du en lyxig spahelg i Göteborg

Att åka iväg en helg till Göteborg på spa är perfekt om du vill ladda upp batterierna. Göteborg är en mysig stad som har mycket att erbjuda. För att få en härlig spahelg är behandling, poolbad och bastu viktiga ingredienser.

Göteborg är en perfekt stad om du vill unna dig en riktigt härlig spahelg. Att fylla en helg med varma bad, avkopplade massage och någon härligt välgörande behandling är väldigt härligt. Göteborg är en mysig stad om du vill fokusera på lugn och att vårda dig själv. Det finns härliga ställen att bara strosa runt i och en mysig stadskärna. Ett tips är att boka ett hotell med pool där det även finns bastu och möjlighet att boka olika typer av behandlingar. Om du har allt på samma ställe behöver du inte ens lämna hotellet om du inte vill det.

Tips för en bra spahelg:

• Boka hotell med behandlingar och pool.
• Unna dig både massage och behandling.
• Ta det lugnt och ha inget uppbokat schema.
• Gör någon kortare utflykt.
• Njut av god mat och gott sällskap.

Göteborg bjuder på många sevärdheter

Göteborg är en stad som bjuder på blomstrande trädgårdar, historiska platser, flera fantastiska kyrkor och museer. Om du vill satsa på lugn och ro ska du göra en utflykt till någon vacker trädgård eller ett praktfullt växthus. Det finns en rad olika botaniska upplevelser som ligger väldigt nära staden, Lisebergs trädgårdar, Botaniska Trädgården och Jonsereds Trädgårdar är några alternativ. Du kan även ta en promenad längs det så kallade nya Göteborg och uppleva mysiga restauranger, kaféer och innovativa byggnader. Göteborgs konserthus som är världsberömt är värt ett besök om du är intresserad av sådant.

Njut av lugnet

För att helgen ska bli en riktig relax-upplevelse ska du verkligen försöka njuta av att åka iväg och bo på hotell. För att det ska bli härligt är det en bra idé att ta saker som de kommer. Fokusera främst på spaupplevelsen och ta gör andra saker som sightseeing i andra hand. Passa på att njuta av varma bad och bastu. Olika behandlingar sätter en guld kant på en spahelg. Åk tillsammans med någon som du verkligen tycker om.