Gör botox eller fillers i Göteborg

Det blir allt populärare att göra botox eller fillers i en storstad som Göteborg. Du kan med ett relativt enkelt ingrepp ändra ditt utseende på flera sätt. Vill du ha tips på vad du ska tänka på om du vill göra fillers i Göteborg? Då ska du läsa vidare här.

Det viktigaste är att du hittar en klinik och en kirurg som du känner dig trygg med. Du kan till exempel välja en ansedd klinik som Dr. Oest för dina ingrepp. De har flera års erfarenhet av både botox och fillers och kan anpassa sig efter dina önskemål.

Läs på om olika klinker

Innan du bestämmer dig för att göra botox är det viktigt att läsa på om de olika kliniker som finns i Göteborgsområdet. Den som utför behandlingen ska vara certifierad och ha relevant utbildning. Du kan till exempel läsa recensioner från tidigare kunder och se om de har blivit nöjda med sin behandling. Många kliniker lägger även ut före och efter-bilder som ger en bra bild över hur det kan se ut. Fundera också på om du verkligen vill göra fillers eller botox och att det verkligen är ditt val.

Tänk på att förbereda dig

Normalt så får du komma på en konsultation innan du gör själva ingreppet. Då ser kirurgen om du kan göra ett ingrepp och du kan berätta mer om vad du tänker dig för slutresultat. Om det rör sig om fillers kan du normalt göra konsultationen och själva ingreppet under samma tillfälle. Du behöver inte heller vara sjukskriven utan kan gå hem en kort stund därefter.

Det är väldigt viktigt att du följer instruktionerna för efterbehandlingen. Annars kan du få komplikationer efteråt. Många upplever till exempel att de får blåmärken på läpparna efter fillers. Det är till viss del helt normalt. Om du dock upplever att läpparna inte läker som de ska är det viktigt att du tar kontakt med kliniken. Tänk också på att det tar lite tid innan du ser ett fullgott resultat efter en botoxbehandling. Normalt så tar det upp till 2 veckor innan du får full effekt.